Mosteriet

Mosteriet ligger på By Gård - en spesiell gård med lang og rik historie. Det har ikke vært drevet ned frukt på gården tidligere, så dette er både nytt og spennende. I mosteriet har vi moderne utstyr som har kapasitet til å presse omtrent 400 kilo frukt i timen. Mosten blir pasteurisert og tappet; enten på glassflasker eller på bag in box.
Mosteriet eies og drives av Karin og Knut Are Andersen som også bidrar i driften.

Mosteriets muligheter

  • Leiepressing

    Du er velkommen til å presse dine epler hos oss enten du er privatperson eller kommersiell fruktbonde. Du må minimum ha 50 kg med epler for at vi skal kunne presse for deg. Har du mindre kan du kanskje slå deg sammen med venner eller naboer?

  • Egne produkter

    Vi lager vår egen eplemost som er tilgjengelig i 0,33 og 0,75 liters flasker, samt 3 liters bag in box. Vår eplemost finner du i utvalgte delikatessebutikker og restauranter.